nyttårsforsett

åhh, sykt kjipt å være syk når vi nettopp er begynt på 2013. En ganske dårlig start på året, altså. Er jeg den eneste som vil gjøre alt man ikke kan gjøre når man er syk? haha, det er så irriterende! Jeg har jo satt meg nyttårsforsett i år som jeg er ganske gira på og få til. I fjor satt jeg meg nyttårsforsett som nærmest var umulige for meg å oppnå.. haha. Dette året derimot har jeg bare satt meg mål som det er fullt mulig å oppnå! 

- Bli en bedre fotballspiller! Dette er fullt mulig for meg å oppnå. Jeg skal trene hver uke, når jeg har tid. 

- Ta meg bedre tid til bloggen. Ha litt variasjon. (KOM MED FORSLAG!!!!!!!)

- Vær mer med venner. Tror faktisk ikke jeg har vært med så lite venner på fritiden før! 

- Ikke spise like mye søtt. Jeg er ganske bestemt dette året at jeg skal få meg et bedre kosthold

- HA MED MEG MAT PÅ SKOLEN. Uff, det har jeg vært dårlig til det siste halvåret! Når jeg har laget meg noe blir det som oftest en tørr brødskive med brunost, salami, vossafår ol. Nå SKAL jeg bli flinkere til å tilberede maten kvelden før. I tillegg skal maten være sunn. 

- Bli sterkere i armene. Denne skal jeg ihvertfall prøve å få til. Når jeg legger all vekt på armene så lager de en "knekkelyd" inni som er EKKELT! Så blir de på en måte skikkelig svake og jeg får ikke til en ting. Hahah, det høres skikkelig rart ut, jeg vet det, men jeg skal ihvertfall prøve å bli sterkere sånn at dette ikke skjer. (hahah, random bilde egentlig)

- Bruke mindre penger på klær som blir ødlagt på 1-2-3. Jeg vil heller begynne å spare til et dyrere plagg som varer litt lengre! Ikke at jeg bare skal begynne med BARE dyre klær, men ha noe liksom. 

- Finne stilen min. Bruke det jeg liker. Ikke bry meg om hva andre syns.


- Trene med pappa på treningsstudioet! Jeg og pappa har planlagt at vi skal trene mye når han kommer hjem. Nå framover kommer han til å være mer hjemme, og da skal det trenes!!

- Ha humor i hverdagen.... xD

herregud, jeg kunne vært en fin mann

2 kommentarer

helene :)

07.01.2013 kl.22:27

har omtrent dei samme <3

Natalie Haraldseide

07.01.2013 kl.22:37

hahaha, Christine! due så sjønneee, savne deg! <3

Skriv en ny kommentar


hits