høhø

Failed men bra dag!


2 stk fine jenter som egentlig skulle på Grundercamp, men så hadde læreren sett feil dato og vi måtte gå på museum...........
Så dro klassen på bowling, se hvem som rulte alle da, HEHE.. ihvertfall i andre runde.


såå dro de retusjerte jentene på shopping! koslig♥


Hva har du gjort i dag?

funfacts om meg

 ♥ Hvis vi har noe med poteter til middag, MÅ jeg ha saus. Jeg er virkelig en saus-elsker! lovelovelove (HAHAHA, RANDOM!!!)

♥ Jeg hater smatting og slurping....... uff, når jeg hører det får jeg nesten lyst til å slå til personen! (ikke at jeg kommer til å gjøre det da, hihi)

♥Jeg må ha det ryddig rundt meg, jeg klarer ikke ha det rotete på for eksempel rommet mitt. Ting må stå på rett plass og det MÅ være rent.

♥  Noe jeg hater, er å være blek.. Hater det virkelig! Det er en av de grunnene jeg liker sommer såå mye bedre enn vinter!

ææh, miss summer :-(

♥Jeg elsker kos! Elsker klemmer og kosing, hihihi <3

♥ Som dere sikkert vet så spiller jeg mye fotball. Noe jeg ikke syntes er gøy er å se på når noen andre spille fotball.... Da har jeg så sykt lyst til å spille selv, haha! Jeg kan liksom se andre spille, men ikke uten å bli frista til å bli med selv... :-)

♥ Jeg hadde ikke levd uten Wi-Fi eller internett..... 8-)

♥ Jeg er kanskje en av de få ungdommer som faktisk liker matte, naturfag og sånne fag som folk syntes er "kjedelige". 

♥ Jeg drikker nesten aldri noen ting! Det går faktisk dager jeg bare drikker bittelitt, ikkjebra

♥ ELSKER klær, vesker og mote. Får aldri nok! :)


Hahahahaha, noen som kjente seg igjen? :-)

videoblog

Min første vlog!


Haha, dette fårstår jeg egentlig ikke helt vits i å lage, menmen ;-) siden noen spurte, så tenkte jeg at jeg ville gjøre det!

Hva syns dere?

 

nyttårsforsett

åhh, sykt kjipt å være syk når vi nettopp er begynt på 2013. En ganske dårlig start på året, altså. Er jeg den eneste som vil gjøre alt man ikke kan gjøre når man er syk? haha, det er så irriterende! Jeg har jo satt meg nyttårsforsett i år som jeg er ganske gira på og få til. I fjor satt jeg meg nyttårsforsett som nærmest var umulige for meg å oppnå.. haha. Dette året derimot har jeg bare satt meg mål som det er fullt mulig å oppnå! 

- Bli en bedre fotballspiller! Dette er fullt mulig for meg å oppnå. Jeg skal trene hver uke, når jeg har tid. 

- Ta meg bedre tid til bloggen. Ha litt variasjon. (KOM MED FORSLAG!!!!!!!)

- Vær mer med venner. Tror faktisk ikke jeg har vært med så lite venner på fritiden før! 

- Ikke spise like mye søtt. Jeg er ganske bestemt dette året at jeg skal få meg et bedre kosthold

- HA MED MEG MAT PÅ SKOLEN. Uff, det har jeg vært dårlig til det siste halvåret! Når jeg har laget meg noe blir det som oftest en tørr brødskive med brunost, salami, vossafår ol. Nå SKAL jeg bli flinkere til å tilberede maten kvelden før. I tillegg skal maten være sunn. 

- Bli sterkere i armene. Denne skal jeg ihvertfall prøve å få til. Når jeg legger all vekt på armene så lager de en "knekkelyd" inni som er EKKELT! Så blir de på en måte skikkelig svake og jeg får ikke til en ting. Hahah, det høres skikkelig rart ut, jeg vet det, men jeg skal ihvertfall prøve å bli sterkere sånn at dette ikke skjer. (hahah, random bilde egentlig)

- Bruke mindre penger på klær som blir ødlagt på 1-2-3. Jeg vil heller begynne å spare til et dyrere plagg som varer litt lengre! Ikke at jeg bare skal begynne med BARE dyre klær, men ha noe liksom. 

- Finne stilen min. Bruke det jeg liker. Ikke bry meg om hva andre syns.


- Trene med pappa på treningsstudioet! Jeg og pappa har planlagt at vi skal trene mye når han kommer hjem. Nå framover kommer han til å være mer hjemme, og da skal det trenes!!

- Ha humor i hverdagen.... xD

herregud, jeg kunne vært en fin mann

im backjaa, da er jeg altså tilbake fra Trondheim! I går var jeg på skolen for første gang i 2013. En helt grei dag egentlig. Men i dag derimot, er ikke dagen så grei. Jeg er syk :-( uff, dårlig start på året, men jaja, det går over. Bildene over er ikke tatt i dag, men i går kveld. Da var det mørkt, så bildene ble nokså stygge. Jaja, bedre enn ingen bilder i hvertfall!


Og forresten - hvis dere er snille kan dere begynne og kommentere mer! Dere kan komme med forslag til innlegg ol. Helst ikke sånn sminkevideo, dagens innkjøp på video osv. Jeg er IKKE kamera vandt i det hele tatt. haha, men bare kom med forslag så skal jeg prøve så godt jeg kan!

 

 

et lite hei fra mej


Hei! Lenge siden jeg har fått blogget skikkelig nå. Ikke at jeg har vært så flink til det tidligere men jeg skal prøve så godt jeg kan. Dette bilde er fra Kypros - og GUUD jeg savner det! Må virkelig tilbake der♥

Noen tips til hva jeg skal blogge om?

yooooooooooo


Hei! Det har seg sånn at bildeopplasteren til blogg.no er helt borte. Jeg hater når sånt ERROR skilt kommer opp. argh. Men i hvertfall, i dag skal jeg på trening! Eller, får ihvertfall håpe på at det blir trening. Det er så lenge siden♥ Så fikk vi forresten tilbake matteprøven i dag, FIKK 5!!!♥♥ Denne gangen trodde jeg virkelig at jeg skulle få en dårlig karakter, men wohoo♥ 

Heia bloggen

Hei, jeg tar datafri i dag siden blogg.no ikke vil laste opp bildene. Det kommer bare Error, så det blir ingenbra blogging..


hits