Hverdag

wow

heiheiheiheiheiheiheiheiheijakke boomerang t-skjorte 2nd day bukse Tiger of Sweden klokke Daniel Wellington

I dag har det bare vært en vanlig dag på skolen med m&h, er så herlig å få varm mat på skolen! Ellers så skal jeg ha fotballtrening for noen som er yngre, gleder meg til det! Ellers må jeg si tusen takk til Frida som linket meg i går!

fredagFor det første.. I går fikk jeg besøk av Live og Karoline, det var kjempekoselig! Vi satt inne i senga og snakka nesten hele kvelden. Det som var så utrolig tøft, var at det lyna og tordna som bare pokker! Jeg har aldri opplevd lignene før. Det var helt sykt, for det lyna kanskje hvert 10 sekund, og etter dette så tordna det så mye at bakken rista. Siden jeg har tak utforbi vinduet mitt, satt vi oss ut på taket. Strømmen gikk flere ganger, og da det slo ned lyn da, lyste det opp så det ble dagslys. Sykt kult!!


<3<3

åh, har hadde det utrolig gøy i går og i dag!

herlig søndag

 

Jeg er en av de som elsker søndager! Det er så koselig å være med familien og bare slappe av med god middag og dessert. Senere skal jeg poste outfit og så skal jeg trene i hallen med pappa og William.

Hva skal du gjøre i dag?

helgen som var

Fredag: 

På fredagen skjedde det egentlig ikke så fryktelig mye, men jeg reiste i hvertfall til Haugesund siden Oda skulle feire bursdagen sin på kvelden. Før jeg dro til Oda og Live, var jeg i byen. Der kjøpte jeg en ny linse til kameraet (♥50mm f/1.4♥). Åhh, det er så sinnsykt bra!såå til bursdagen


fiine oda♥

ble cirka ingen fine bilder av oss to.. ahha, dette var det fineste ;D<33


:DD<3

Lørdag:

Tok ikke så mye bilder på lørdag, menmen.. Vi var ihvertfall på shopping og koste oss!i heart you


Endelig fredag!


Ææh, fredagen er her folkens! Trengte så mye helg nå, selv om vi ikke har gjort så fryktelig mye på skolen.. Men det er jo alltid deilig med litt fri, er det ikke? Forresten da jeg tok disse bildene, aner dere ikke hvor kaldt det var :-(( Det ser ganske mye varmere ut enn det det egenlig er, ser dere. Senere i dag skal jeg i gamleskolen! Det er en gammel skole vi ungdommene treffes og koser oss. I dag skal vi bake brownies, muligens se en film og bare chille. I morgen skal 9. klasse få et kristen kor på besøk som heter Keystone også. Vi skal gå tur og spise taco på kvelden, det kan jo bli gøy det :-)))

Men før jeg drar ned å spiser pannekaker, skal jeg se en til episode av FF. Har sett sesong 1, 2 og 3 fra før av, men ser alle på ny igjen siden de er så fantastisk brae!

♥hihi

Hva skal du gjøre i helgen?

#me #today

Hei! Nå er jeg tilbake igjen og det er faktisk ganske deilig! Har savnet å blogge nå. Vinterferien har vært utrolig gøy, den gikk UTROLIG fort! Det er vel ganske bra da, det er vel et tegn på at man har kost seg? Tok forresten disse bildene nettopp, syns de fikk litt kult lys :-)

Hva syns du om bildene?

snart østerrike med besteStraks drar jeg til Stavanger til søskenbarnet mitt! Der skal vi i morgen tidlig (klokken 6!!!!!!) ta fly til Østerrike hvor vi skal stå på slalom. Gleder meg kjempemye, skal bli utrolig gøy å stå på slalom igjen! Jeg skal prøve å blogge imens jeg er der, men det blir nok ikke hver dag. Snakkes da, muligens i Østerrike!

trettiførstejanuar
skjerf fra høyer, genser fra Zara 

Hei! I dag har jeg vært på skolen, det føltes som om jeg var der i en evigheet :-( Men det var deilig å komme hjem da! Nå skal jeg gjøre ferdig særoppgaven først, så skal jeg trene kondisjon tror jeg. Blir deilig i finværet! :-)

bloggmandag


Nå har jeg veldig blogglyst! :) Har hatt en liten shoot med meg selv i dag, siden jeg ikke har noe spesielt annet å gjøre i dag. (eller jeg holder på med en engelskoppgave) Såå nå skal jeg først til bestemor å spise middag, så skal jeg hjem og skrive på engelsk og poste innlegg, så skal jeg ha fotballtrening! 

♥ snakkes!

mami har bursdag


Hei!                                                                                                                            I'm a ghost :OOO

I dag har mamma bursdag og vi skal feire den hjemme. Gleder meg til å spisa alle de deilige søtsakene mamma har laget til i dag, høhø. Men vi snakkes, skal spise middag nå ♥

travelt


carrieyap.blogg.no har tatt bildet.

Hei alle! Har vært i byen i dag og spilt fotball på Haugesund Sparebank trening. Det er utrolig kjekt og utrolig lærerikt. Har ikke tatt noen bilder de to siste dagene, så legger bare ut et bilde Karianne tok av meg i september. 

romjul
♥ hellu

Det blir ingen bra blogging siden vi glemte kameraet hjemme........ ;-(( jaja, derfor blir det iphonekvalitet istedenfor god kvalitet. Uansett, jeg koser meg masse i Trondheim! Jeg har fått mye fint (tusentakk!) og spist god middag med familien. Forhåpentligvis kommer søskenbarnet mitt Guro her i slutten av romjula, da blir det shopping! Krysser fingrene for at hun får lov :-)

julestemning


åhh, det er så sykt deilig å tenke på at det snart er jul♥

Fantastico
♥Hallo! Bildeopplasteren til blogg.no var helt ute å kjørte for noen timer siden, så jeg fikk ikke blogget. Så heller, tok jeg meg en joggetur! Sykt deilig og jogge ute når det er fint vær. Har forresten begynt på "Sweet little liers" av Lauren Conrad, og den er utrolig bra så langt! Og så i mens jeg leste, fant jeg meg en skål med jordbær. Det er perfekt det, med sol, vindstille, jentebok,jordbær og stekende sol. ahhhh.. Men nå er det natta♥


06.04.2012
heei! Litt lenge siden sist, men det er nå så. Jeg har vært på cup i dag, og det var utrolig gøy! Etter cupen var det en ekstra trening som var enda morsommere. Har forresten hatt en utrolig fin påske!♥

hei yålåheh, lekte meg litt med redigeringen! (og ja, jeg vet jeg er DØDSBRUN)

Hei! Nå har jeg hatt besøk av Karianne. Vi filmet, drakk 13 liter melk med oboy, og så videoen kony en gang til. Den er så gripenes! Men nå skal jeg gå i dusjen så legge meg. Og lese litt engelsk da, HE-HE. Det var meningen at jeg og Karianne skulle gjøre lekser, men det ble ikke noe av. Men har jo gjort de nå da ;-)

SNAKKES♥

flinkaa


oiida, stort bilde.

Hei! Må bare beklage den dårlige blogginga i det siste. Grunnen er at jeg ikke har giddet å lade kameraet mitt. Forresten så har lillebroren min bursdag, 9 år og greier!♥ 

Mobilblogg!

Hei, alle sammen! I nuet så sitter jeg å ser på the voice som er et nytt program på TV2. Litt kult. Ønsker dere en fin kveld videre:)

Hola amigos!Hei! Denne formiddagen har jeg ryddet i skap, og ryddet rommet mitt, så nå ser det smashing ut. Neste gang jeg er på IKEA skal jeg kjøpe meg klesstativ, ting til rommet, og massemasse lys! Skal kanskje ommublere rommet mitt, men ikke enda. Gleder mejj♥

Heiaaa

 


haahahahha, se! Tok nettopp et blinkskudd av han i DEN galloppen! Men i hvertfall så var jeg ute på tur med mamma og Frikk siden det var det nydelige været♥ Tok litt bilder, men de får dere kanskje se senere. Sminkevideo er spilt forresten! Dere får heller det en hårvideo. Det er så vanskelig å spille inn! Men håper jeg får til å lage youtube-bruker da.. Men dere får heller vente og se!

Elsker mitt nye sengesettSe da! Det er så jul! 

I dag har jeg vært med beste Mathilde og Karianne, ryddet rommet, og nå skal jeg spise taco♥ Snakkes!

Trening - trening - sove


 Vet dere hva? I dag har jeg trent i 6 timer!! Jeg begynte klokken fire og slutta klokken ti. Så nå er jeg utslitt og skal sove. Og så fikk jeg 5 på engelsk tentamen!♥ Love my life!

Natta♥

lipstick


♥Beste


Nå legger jeg meg, skal på skolen i morgen ;) Da skal vi ha juleverksted! koooos ♥

spansk vell


okey, kanskje ikke tommel opp.. Skal ha spanskprøve i morgen og da må jeg kunne det jeg må. Årgh, nå må jeg gro spansk enda mer, men vi snakkes!


Og, grunnen til jeg ikke har blogget er fordi jeg har nettopp hatt vannkopper og har hatt mye i ansiktet og da er det ikke veldig gøy og legge ut bilder av meg selv :-)

akkurat nåI dag har jeg vært på skolen og gjort ferdig en nynorsk oppgave. Tror det gikk ganske greit. Ellers har jeg ryddet rommet mitt kraftig og jeg ble veeldig fornøyd! Etterpå der igjen dror jeg og Mathilde og jogget. Det var sykt gøy! Nå ser jeg på Rosenborg kamp og gjør engelsken, ha en fin dag videre!♥

Vet jeg ikke har blogget, men har vært opptatt med fotballen ;) 

Med Oda og Live!
fint

Elsker dere!♥

Barnevakten ChristineNå er jeg barnevakt for søskenbarnene mine. De er så søte♥ I dag hadde vi foresten matte prøve også og jeg tror det gikk kjempebra! Men vi snakkes i morgen, da skal jeg ha filmdag på skolen! Gleder meg..♥

 

Photobooth gjennom tidenhah, irritert på lillebror


Tenk - her var jeg 12! liten.notangirl98withoutmakeuplixom.blogg.no♥♥♥
Verdens søteste Lindy♥
Brullypsklar : -))naaammm
hahaha, aww♥

nei, jeg er ikke naken. btw, veldig fint av oss begge ♥
hahaha, rumpa mi!
Til dere som ikke vet hvem vi hermer etter.................ok.
Jaja, det ble et veldig langt innlegg i dag! I dag har vi foresten at fri:-) Koselig! I ettermiddag var det og trening, følte jeg fikk trent ganske mye også, så det er braa.


Hva har du gjort i dag?  


hits