januar 2013

trettiførstejanuar
skjerf fra høyer, genser fra Zara 

Hei! I dag har jeg vært på skolen, det føltes som om jeg var der i en evigheet :-( Men det var deilig å komme hjem da! Nå skal jeg gjøre ferdig særoppgaven først, så skal jeg trene kondisjon tror jeg. Blir deilig i finværet! :-)

inspirasjonsvegg
 Lagte dette når jeg kjeda meg for et par dag siden. Som dere sikkert ser er jeg ikke helt ferdig, men skal bli det når jeg har tid. Nå er det dusjen før jeg tar kvelden! (ps: Ja, jeg retusjerte passbildet mitt som jeg hang på, var et tomrom der, så jeg bare tok det der imidlertidig;-))

don't cry because it's over smile because it happened
Hva syns dere om bildene?

bloggmandag


Nå har jeg veldig blogglyst! :) Har hatt en liten shoot med meg selv i dag, siden jeg ikke har noe spesielt annet å gjøre i dag. (eller jeg holder på med en engelskoppgave) Såå nå skal jeg først til bestemor å spise middag, så skal jeg hjem og skrive på engelsk og poste innlegg, så skal jeg ha fotballtrening! 

♥ snakkes!

funfacts om meg

 ♥ Hvis vi har noe med poteter til middag, MÅ jeg ha saus. Jeg er virkelig en saus-elsker! lovelovelove (HAHAHA, RANDOM!!!)

♥ Jeg hater smatting og slurping....... uff, når jeg hører det får jeg nesten lyst til å slå til personen! (ikke at jeg kommer til å gjøre det da, hihi)

♥Jeg må ha det ryddig rundt meg, jeg klarer ikke ha det rotete på for eksempel rommet mitt. Ting må stå på rett plass og det MÅ være rent.

♥  Noe jeg hater, er å være blek.. Hater det virkelig! Det er en av de grunnene jeg liker sommer såå mye bedre enn vinter!

ææh, miss summer :-(

♥Jeg elsker kos! Elsker klemmer og kosing, hihihi <3

♥ Som dere sikkert vet så spiller jeg mye fotball. Noe jeg ikke syntes er gøy er å se på når noen andre spille fotball.... Da har jeg så sykt lyst til å spille selv, haha! Jeg kan liksom se andre spille, men ikke uten å bli frista til å bli med selv... :-)

♥ Jeg hadde ikke levd uten Wi-Fi eller internett..... 8-)

♥ Jeg er kanskje en av de få ungdommer som faktisk liker matte, naturfag og sånne fag som folk syntes er "kjedelige". 

♥ Jeg drikker nesten aldri noen ting! Det går faktisk dager jeg bare drikker bittelitt, ikkjebra

♥ ELSKER klær, vesker og mote. Får aldri nok! :)


Hahahahaha, noen som kjente seg igjen? :-)

workout


dårlige bilder! :(((((((((((

Hei! I dag har jeg vært i hallen med pappa og lillebror. Der hadde vi fokus på teknikk og springpassninger, ble bra svett :-) men nu er det taco, preikast!♥

spiller du fotball? :-)

opptattmami har bursdag


Hei!                                                                                                                            I'm a ghost :OOO

I dag har mamma bursdag og vi skal feire den hjemme. Gleder meg til å spisa alle de deilige søtsakene mamma har laget til i dag, høhø. Men vi snakkes, skal spise middag nå ♥

Deborah Lippmann

Herregud, de har så S-Y-K-T fine neglelakker! Kan ikke jeg få noen....?

antrekk


skjorte ginatricot // t-skjorte bikbok // smykke indiska // shorts JC //

Hva syns dere?

travelt


carrieyap.blogg.no har tatt bildet.

Hei alle! Har vært i byen i dag og spilt fotball på Haugesund Sparebank trening. Det er utrolig kjekt og utrolig lærerikt. Har ikke tatt noen bilder de to siste dagene, så legger bare ut et bilde Karianne tok av meg i september. 

dagens antrekk


Bukse - bikbok // genser - ginatricot // skjerf - acne


♥ hei

Som dere sikkert ser, har jeg tatt outfit bilder! Det gikk egentlig veldig dårlig siden nesten alle bildene ble uklare... jaja, får vel skaffe meg kamerastativ og selvutløser! 

videoblog

Min første vlog!


Haha, dette fårstår jeg egentlig ikke helt vits i å lage, menmen ;-) siden noen spurte, så tenkte jeg at jeg ville gjøre det!

Hva syns dere?

 

neglelakk

Jeg er egentlig ikke den personen som pleier å ha på meg neglelakk.. Men i det siste har jeg fått helt dilla på det! Det er jo egentlig veldig fint :-)


Først så klipper jeg neglene. For at de skal få litt rundere kant, så filer jeg de i sidene.


Så legger jeg en basecoat - min er fra chanel.

Når basecoaten har tørket, legger jeg en mørkebrun farge på neglene. Var ikke denne fin? - 505 Particulière fra chanel (på bildet ser lakken ikke fin ut, men den er det i virkligheten! lover)

http://pixlr.com/express/http://pixlr.com/express/ hadde syykt mange kule redigeringsmåter! Andbefaler å ta turen innom!

Hva syns dere om bildene?

nyttårsforsett

åhh, sykt kjipt å være syk når vi nettopp er begynt på 2013. En ganske dårlig start på året, altså. Er jeg den eneste som vil gjøre alt man ikke kan gjøre når man er syk? haha, det er så irriterende! Jeg har jo satt meg nyttårsforsett i år som jeg er ganske gira på og få til. I fjor satt jeg meg nyttårsforsett som nærmest var umulige for meg å oppnå.. haha. Dette året derimot har jeg bare satt meg mål som det er fullt mulig å oppnå! 

- Bli en bedre fotballspiller! Dette er fullt mulig for meg å oppnå. Jeg skal trene hver uke, når jeg har tid. 

- Ta meg bedre tid til bloggen. Ha litt variasjon. (KOM MED FORSLAG!!!!!!!)

- Vær mer med venner. Tror faktisk ikke jeg har vært med så lite venner på fritiden før! 

- Ikke spise like mye søtt. Jeg er ganske bestemt dette året at jeg skal få meg et bedre kosthold

- HA MED MEG MAT PÅ SKOLEN. Uff, det har jeg vært dårlig til det siste halvåret! Når jeg har laget meg noe blir det som oftest en tørr brødskive med brunost, salami, vossafår ol. Nå SKAL jeg bli flinkere til å tilberede maten kvelden før. I tillegg skal maten være sunn. 

- Bli sterkere i armene. Denne skal jeg ihvertfall prøve å få til. Når jeg legger all vekt på armene så lager de en "knekkelyd" inni som er EKKELT! Så blir de på en måte skikkelig svake og jeg får ikke til en ting. Hahah, det høres skikkelig rart ut, jeg vet det, men jeg skal ihvertfall prøve å bli sterkere sånn at dette ikke skjer. (hahah, random bilde egentlig)

- Bruke mindre penger på klær som blir ødlagt på 1-2-3. Jeg vil heller begynne å spare til et dyrere plagg som varer litt lengre! Ikke at jeg bare skal begynne med BARE dyre klær, men ha noe liksom. 

- Finne stilen min. Bruke det jeg liker. Ikke bry meg om hva andre syns.


- Trene med pappa på treningsstudioet! Jeg og pappa har planlagt at vi skal trene mye når han kommer hjem. Nå framover kommer han til å være mer hjemme, og da skal det trenes!!

- Ha humor i hverdagen.... xD

herregud, jeg kunne vært en fin mann

bra overskrift ass


heei! Jeg er syk i dag også.. uff, det er det verste jeg vet om! forresten, skal jeg snart legge ut bilder som jeg og Guro tok i Trondheim. Jeg må bare få sendt dem først, hihi.

Nå skal jeg dra til bestemor med familien for å spise pinnekjøtt (jeg har ingen matlyst, så jeg vet ikke hvordan dette skal gå....) så vi snakkes!

im backjaa, da er jeg altså tilbake fra Trondheim! I går var jeg på skolen for første gang i 2013. En helt grei dag egentlig. Men i dag derimot, er ikke dagen så grei. Jeg er syk :-( uff, dårlig start på året, men jaja, det går over. Bildene over er ikke tatt i dag, men i går kveld. Da var det mørkt, så bildene ble nokså stygge. Jaja, bedre enn ingen bilder i hvertfall!


Og forresten - hvis dere er snille kan dere begynne og kommentere mer! Dere kan komme med forslag til innlegg ol. Helst ikke sånn sminkevideo, dagens innkjøp på video osv. Jeg er IKKE kamera vandt i det hele tatt. haha, men bare kom med forslag så skal jeg prøve så godt jeg kan!

 

 


hits