februar 2013

i heart you


OH MY GAD


Endelig fredag!


Ææh, fredagen er her folkens! Trengte så mye helg nå, selv om vi ikke har gjort så fryktelig mye på skolen.. Men det er jo alltid deilig med litt fri, er det ikke? Forresten da jeg tok disse bildene, aner dere ikke hvor kaldt det var :-(( Det ser ganske mye varmere ut enn det det egenlig er, ser dere. Senere i dag skal jeg i gamleskolen! Det er en gammel skole vi ungdommene treffes og koser oss. I dag skal vi bake brownies, muligens se en film og bare chille. I morgen skal 9. klasse få et kristen kor på besøk som heter Keystone også. Vi skal gå tur og spise taco på kvelden, det kan jo bli gøy det :-)))

Men før jeg drar ned å spiser pannekaker, skal jeg se en til episode av FF. Har sett sesong 1, 2 og 3 fra før av, men ser alle på ny igjen siden de er så fantastisk brae!

♥hihi

Hva skal du gjøre i helgen?

stayI dag hadde jeg på meg Rihanna t-skjorta, syntes den er litt tøff jeg! Og så måå dere bare høre den nye sangen hennes, Stay, for den er så utrolig fin♥

daagensBukse fra Høyer, skjorte fra Gina, genser fra HM, skjerf fra Acne, klokke fra swatch.


 Hva syntes dere?

 

#me #today

Hei! Nå er jeg tilbake igjen og det er faktisk ganske deilig! Har savnet å blogge nå. Vinterferien har vært utrolig gøy, den gikk UTROLIG fort! Det er vel ganske bra da, det er vel et tegn på at man har kost seg? Tok forresten disse bildene nettopp, syns de fikk litt kult lys :-)

Hva syns du om bildene?

liten pause


Har det så sykt travelt nå for tiden, så jeg rekker ikke å blogge.. Men jeg kommer sterkere tilbake etter vinterferien! snakkes♥

Liten oppdatering

Hallo!

De to siste dagene har jeg ikke fått tid til å oppdatere noe særlig, men igår kom ihvertfall jeg og mamma frem til Stavanger. Vi sov hos Guro og vi lagte nachos noe som ikke ble så vellykket, hah.

I dag tidlig klokken 6 på morningen tok vi fly til København for å så ta et fly til Munchen. Vi var veldig trøtte da, i og med at vi hadde stått opp nærmere halv fem.... 

Køben


Munchen


Dagen har gått ut på mye venting og forsinkelser. Vi regnet ut at vi har reist i 13 timer tilsammen, så det var godt å endelig komme frem. I sekstiden gikk vi litt rundt i Ischgl som er byen vi bor i. Vi gikk på en bra restaurant og spiste en hel pizza hver, hahah.

Et fintfint hotell med et nydelig navn ;-) Vi bor ikke på det altså, det var var bare et vi så i byen!

I morgen skal jeg være flink å ta bilder i bakken! Snakkes og god natt♥
 

 

snart østerrike med besteStraks drar jeg til Stavanger til søskenbarnet mitt! Der skal vi i morgen tidlig (klokken 6!!!!!!) ta fly til Østerrike hvor vi skal stå på slalom. Gleder meg kjempemye, skal bli utrolig gøy å stå på slalom igjen! Jeg skal prøve å blogge imens jeg er der, men det blir nok ikke hver dag. Snakkes da, muligens i Østerrike!

Failed men bra dag!


2 stk fine jenter som egentlig skulle på Grundercamp, men så hadde læreren sett feil dato og vi måtte gå på museum...........
Så dro klassen på bowling, se hvem som rulte alle da, HEHE.. ihvertfall i andre runde.


såå dro de retusjerte jentene på shopping! koslig♥


Hva har du gjort i dag?

basics i min garderobe


Skjerf fra Acne - Denimskjorte fra Gina Tricot

T-skjorte fra Charlotte Eskildsen, dongerijakke fra Zara

Genser med spikes fra Gina Tricot, statementsmykke fra Indiska, strikk fra Zara

T-skjorte (silke) fra Second Female, skjorte fra Gina Tricot

Tynn strikk fra Zara, hvit heklet genser fra Gina Tticot

Dongerivest fra Zara, vinrød genser fra Gina Tricot

Sølvgenser fra H&M, basic grå genser fra Gina Tricot

Vinrød bukse med svart dipdye fra Høyer, svart bukse fra BikBok

Verdens beste jeans fra Acne, grønn bukse fra JC

Tommy Hilfiger - Zara - Converse - Blanco


Forskjellig


Hva syntes dere? 

nye sko♥ fra tommy hilfiger

b&w♥ loveyou bestee


hits