desember 2012

romjul
♥ hellu

Det blir ingen bra blogging siden vi glemte kameraet hjemme........ ;-(( jaja, derfor blir det iphonekvalitet istedenfor god kvalitet. Uansett, jeg koser meg masse i Trondheim! Jeg har fått mye fint (tusentakk!) og spist god middag med familien. Forhåpentligvis kommer søskenbarnet mitt Guro her i slutten av romjula, da blir det shopping! Krysser fingrene for at hun får lov :-)

verdens beste parfymesnart julheiheii ♥ (random bilder, hahah)

I dag har jeg hatt det veeldig travelt. Jeg har jobbet i hele dag, og kommer til å jobbe i morgen også. På torsdag morgen drar jeg til Trondheim, så det blir ikke blogging før jeg kommer frem. Men stay tuned, har mye å lage innlegg om!

bursdagen


♥♥♥

drar til Live


Drar snart til verdens beste Live for å feire bursdag! Hun hadde bursdag på onsdag, men skal feire den i dag. Gleder meg til å se alle sammen igjen♥

Mine apps

Kik: Denne appen bruker jeg ikke så mye, men jeg bruker den når jeg skal ha tak i venner i byen. Veldig praktisk når man også skal snakke flere sammen i en samtale.

Facebook: Jeg tror de aller fleste vet hvorfor man har facebook-app.

Snapchat: Det er en utrolig genial app! Man kan ta et bilde, velge hvor mange sekunde bildet skal vises til den man sender bildet til, og hvem man skal sende det til. I hvertfall bruker jeg den mye til å sende blandt annet stygge bilder av meg selv (XDXD) og sende de til andre. 

Instagram: Det bruker jeg veldig ofte! Jeg regner med at dere vet hvordan man bruker den ;-)

Spotify: Det er utrolig greit å ha spotify premium! Den kan man også bruke når det ikke er nett (men du kan ikke finne nye sanger da). Jeg bruker denne appen veldig mye og kunne ikke levd uten :-D

Temple Run: Spiller jeg når jeg kjeder meg.. Det var broren min som lastet det ned.

Vitser: Det er en app jeg aldri bruker, skal slette den.

Hayday: Dette spilte broren min ganske mye for en uke siden, og når han viste meg det, syntes jeg det så litt artig ut. NÅ ER JEG HEKTAA.

Blogg.no: Er veldig praktisk når man ikke har data tilgjengelig. Jeg har ikke brukt den enda, men kommer nok kanskje til å gjøre det! 

Gifboom: Jeg er veldig nybegynner her, men det virker utrolig gøy! Jeg har lagt ut to videoer/bilder(?). Det er litt kult :PP

 

12/12/12


♥ hei

I dag var det juleverksted på skolen som var kooos. Det er så sinnsykt deilig å ikke gjøre noe stress om dagene! Reiser til Trondheim forresten om ikke altfor lenge, skal feire jul der. Gleder meg masse♥

julestemning


åhh, det er så sykt deilig å tenke på at det snart er jul♥

new jacket

fra høyer

ha en fiin søndag


hits