Reise

Jat Jat skrrtare tar C-lappen

Heio bloggers. Snort coke and drink booze. Uansett, det som jeg skal fortelle om i dag er ka eg har gjort. I dag har eg drevet og sikret last (Og sikra min egen fremtid som en yrkessjåfør). Det er såå gøy å drive med lastebil at du ikke aner. Tenkt deg meg og ein lastebil som bare cruiser rundt på norges veier <3 I dag var det noen på troppen som hadde oppkjøring. Men hello, livet her er helt greit, spess med tanke på at det blir liiiit på fylla til helgen. Det blir grovt, spesielt når fylladronningen har intatt tettstedet. Refererer seff til undertegnede. The man, the myth, the fucking legend. Hvis forsvaret har lært meg en ting så er det å krige, og det skal jeg gjøre på fylla til helgen. Snakkes tapere. Du vet hvilken bitch som hooker flest boys i byn´. Ses i senga til en random kar egt. Der finner du meg. Og kanskje Stian "StangetHunBitchen" Stange. Kanskje Rudyacht puller opp også senere på kvelden mens han nynner på tix og bruker 3,2 mill. 

Hei bloggen

Heiiiii bloggen min. Jeg har savna deg sånn. Eg elska dokke alle som lesa han. Eg elske også kjekke gutter (Stian Stange). Eg har kjøpt ny t-skjorta på nettet og her er nokon bilde som visa han. Kos dokk. Eg kjøpte han på nelly.com og eg eeeeelske han så møye. Girls, u know what i mean. Sjå på han så. Så fine. Nesten like fin som Neerland er når han står opp om morran. NOT. Faen for en stygg type skal du lete lenge etter. Menmen, uansett. Eg må snakka litt med dokkar. Eg har ein hemmelighet. Mamma sa igår at eg vaar adoptert og at faren min egentlig er faren til Stian Stange. Så det betyr at me e søsken og derfor kan me ikkja gifte oss: faen. Bånn i bøtta. Må leita vidare etter ein kar og eg tror eg veit kem som kan være et godt alternativ. Stavem, hvis du er der ute, så vet du at jeg leter etter deg. 

15.06.2017

:)

min sommer gjennom bilder

Bursdager og kvelder


Polen med klassen:


TT Gjøvik 2013:
Spania13:


NorwayCup2013:


♥ åhh, denne sommeren har bare vært utrolig bra

liten pause


Har det så sykt travelt nå for tiden, så jeg rekker ikke å blogge.. Men jeg kommer sterkere tilbake etter vinterferien! snakkes♥

Liten oppdatering

Hallo!

De to siste dagene har jeg ikke fått tid til å oppdatere noe særlig, men igår kom ihvertfall jeg og mamma frem til Stavanger. Vi sov hos Guro og vi lagte nachos noe som ikke ble så vellykket, hah.

I dag tidlig klokken 6 på morningen tok vi fly til København for å så ta et fly til Munchen. Vi var veldig trøtte da, i og med at vi hadde stått opp nærmere halv fem.... 

Køben


Munchen


Dagen har gått ut på mye venting og forsinkelser. Vi regnet ut at vi har reist i 13 timer tilsammen, så det var godt å endelig komme frem. I sekstiden gikk vi litt rundt i Ischgl som er byen vi bor i. Vi gikk på en bra restaurant og spiste en hel pizza hver, hahah.

Et fintfint hotell med et nydelig navn ;-) Vi bor ikke på det altså, det var var bare et vi så i byen!

I morgen skal jeg være flink å ta bilder i bakken! Snakkes og god natt♥
 

 


hits